Wednesday, April 27, 2011

Serbuk Perangsang Seks

This is nothing new, really. There's just too many ways and substances that can be used to spike drinks for date rape and all that shit.


SOURCE

KUALA TERENGGANU: Caranya mudah. Cuma koyak, campurkan ke dalam minuman dan kacau hingga sebati, namun kesannya amat berbahaya kerana ia dikatakan mampu meningkatkan nafsu seks wanita secara mendadak hingga memudahkan mereka menjadi mangsa rogol.Bungkusan serbuk perangsang seks yang berharga RM15 hingga RM50 sebungkus itu kini sering digunakan lelaki hidung belang sekitar bandar ini untuk memerangkap wanita yang baru dikenali hingga ke bilik tidur.

Now, that's cheap eh? RM15-RM50?
I bet that a lot of people would be more than willing to pay more for this shit.

Malaysians are so obsessed with 3-in-1's i guess. That's why somebody invented this.
Western culture prefer the ol'skool method, Rohypnol, or better known as roofies.
And then there's also the Spanish Fly.


Menurutnya, biarpun belum menerima laporan kes khususnya rogol yang menggunakan bahan perangsang seks terbabit, polis tidak menolak kemungkinan kejadian seperti itu boleh berlaku.

Now the thing is, isn't this indirect marketing? Promoting this shit indirectly?
Of course it's good that they give out this info and all, but you know lah kan, Malaysians are very genius and all very business-minded.
It's a matter of time before this shit comes to KL, if not already.

This thing halal or not?

And i wonder how many of those 'confiscated' stuffs are really really confiscated.
Mesti ada kebas satu dua karton jugak kan buat personal use? 




Now, since most of my readers are females *coughs*, i would like to just ask you to be careful, and do take care of yourself. Please do not become a victim of this thing. Be alert, and keep your drinks to yourself, and don't simply take food and drinks from strangers.

Real men don't need substances to attract girl(s). Real men use their own charm.


16 comments:

Izyan Masri said...

EEW EEW EWWW.BOLEH CAKAP EEW JE T_T

sha a.s said...

takot!

Lizzie Yasmin said...

betul kene hati2 ngan minuman kita terutama bila g happenning.. lagi satu, jagn sesekali terima orang blaja air.. mmg bahaya.. huhuhuh

wahida said...

jauhkan la drp family kita...nauzubillah!!

Zura said...

ya allah..takutnye dgr..lindungilah kaum wanita...

hans said...

adoiyai
risau aku bila tgok macam2 benda pelik dah ada dekat pasaran nih

Judiene said...

About the confiscated thingy, hurmm, you got me thinking somehow.
You know, my uncle used to work with these people who seize illegal stuffs and he did say that if they seize something like firecrackers, not one of them going home with empty handed.
If they can take something as big as the firecrackers, imagine what they would do with this shit.
Hehehe.

:)

Nor atau Nad said...

Now, since most of my readers are females *coughs*
hakk alahhh kau
x bleyy blahh sungguh :DD

anyway thnx(!)

Miss Shikio said...

manusia sanggup buat apa saja demi wang/keuntungan

orang pula sering diperbodohkan dan dibutakan oleh kekuasaan

Coffee Girl said...

tengok tajuk aku ingat serbuk kopi tadi, maklumlah baru baca effect kopi to non drinkers. hahaha. Tapi i tak paham la, kalau benda tu menaikkan nafsu peminum secara mendadak, kenapa nak rogol, kan dah peminum tu yg naik nafsu? lainlah kalau rofeel.

But i really like your last phrase: Real men don't need substances to attract girl(s). Real men use their own charm.

true true.. same goes for ladies. Real women dont need susuk or botox or apekebendentah to attract men. They use their own natural charm.

Anonymous said...

spring return.....another new ad on tree trunks n lamp posts. he he he....from bath uk

eugene said...

Arif.

We must just be careful, now even more careful leh, cos devils lurk from every where.

I saw one Discovery channel on how bad guys can easily spike the drinks on girls, so easy and go so unnoticable one too

sW33tdARLiNG said...

dari orang tak tahu, now semua dah excited nak mencari... especially remaja, depa kan suka mencuba..!

Wanie-san said...

emmm..t'kejut gak bace paper metro smlm...tapi bila media papar kes mcm ni..sbnrnye buat lagi ramai org cari benda alah tu..siap kasi tau tempt kt mana ada jual...nnt ramai anak luar nikah lagi nak slh kan sape?media..? aigoooo

Tiq said...

aish how frightening !!

BENA said...

wow ! macam2 dah skg nih . ish3. kalo laki lak amik cam mane ek wey ? hahahahahaha :)

Posts you might like

Related Posts with Thumbnails